Leren van je vijand... : over pot/t/enrammerij en alternatieve sankties. - Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Amsterdam : NVIH COC, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure