"Seksegenoten voeden kinderen op : scepticisme troef, ... maar ook terecht ?" - Dekoninck, Katrijn (Gent : Hogeschool voor Economisch en Grafisch Onderwijs, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie
Keywords: homoseksualiteit; lesbische vrouwen; ouderschap