Het gebrek aan identifikatiemodellen voor jonge homoseksuelen - Koppel, Jack L. (Utrecht : Instituut voor Klinische Psychologie en Persoonlijkheidsleer, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit; jongeren