Zó (on)zichtbaar : onderzoek naar de positie van homoseksuele werknemers in de industrie: beleidsaanbevelingen voor homo-emancipatie, tegen homodiscriminatie - van de Meerendonk, Bas (Amsterdam : Industriebond FNV, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit; industrie; discriminatie; emancipatie