Over de rooie flikkerdagen ofwel in het druiperige herfstweer murmelden warme stemmen hees van genot : enig en bijna volledig verslag - rooie flikker fraksie (Nijmegen : Nijmeegse Jongerewerkgroep Homoseksualiteit, 1975)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie