De transgenderbeweging in Vlaanderen en Brussel in kaart gebracht : organisatiekenmerken, netwerken en strijdpunten - Motmans, Joz (Antwerpen : Steunpunt Gelijkekansenbeleid, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: transgenderbeweging; Vlaanderen; Brussel