Historisch-criminologisch onderzoek naar homoseksualiteit in het Belgisch Leger in de negentiende eeuw op basis van zedendossiers voor de Antwerpse Krijgsraad - Maly, Pieter (Gent : Universiteit Gent, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling vakgroep Nieuwste Geschiedenis
Nederlands
Scriptie
Keywords: 19e eeuw; homoseksualiteit; militairen; België