Wat zullen we zingen? [Bladmuziek]. - Werkgroep Revolte (Werkgroep Revolte.)
Deze brochure bevat volgende liederen
Un km, à pied
Een hoed, een stok
Ole ole oh
Macadam
On a trouvé
Kamperen
Bij 't krieken der dagen
La poule
Fli fla flo
Loklied
Als flinke kerels
Hoog op de gele wagen
My bay is coming to left
Zakdoekje leggen
Binog
Scheepjes varen
Ik heb twee roosjes
In Kongo
'k Moet dwalen
Groen is gras
Schoorsteenveger
De mosselman
Dag mijn Rosemarijntje
De zevensrpong
Er liep een oude vrouw op straat
Tussen Keulen en Parijs
Als mijn moeder en mijn vader...
Twee emmertjes water halen
Hoky-poky
De kikkertjes
Er zat een aapje op een stokje
De reus heeft dikke benen
Adam en Eva
Handjes draaien, koeken bakken vlaaien
Alle eendjes zwemmen in het water
De kop van de kat is jarig
Op één been Jan Thysen
'k Zag twee beren
Wat moeten dat voor ruimten zijn
Mijn haan is dood
Peerdje beslaan
Papegaai is ziek
Mijn vader is bakker
Het regent dat het giet
Moriaantje zo zwart als roet
Theepot
Het hondje van de slager
Hoofd schouders knie en teen
Al die willen te kapren varen
Er was eens een cowboy
Ik ben van de nacht naar de hel geweest
In een bosje staat een huisje
'k Zou zo graag een ketting reigen
Buiten in de lindeboom
We stegen met een zucht
Mijn tante in Marokko
In iedere kleine appel
Nen ezel die kan tellen
Ik heb de zon zien zakken
Kabouter pinnemuts
Konstantijntje
Ping en pong
Toen onze mop een mopje was
Vader Abraham
En we zijn ne keer naar Baesegem geweest
Toen ik een heel klein bolleke was
Ti ta tovenaar
Er was eens een advokaat
Wel Annemarieken
Mieke hou je vast
Ga je naar de hemel
Op ene boerderij
En 's avonds
Met mijn hand op mijn hoofd
De boom staat op de bergen
De koffer van Abraham
Ma moeder kocht nen hering
Er is een vrouw vermoord
Een Nederlandse Amerikaan
In het land van Suriname
'k Heb mijn wagen volgeladen
Moeke d'er staat 'n vrijer voor de deur
De reus
De mosselman
Er reed een cowboy door de prairie
Wij zijn met zijn allen
SVV is een toverbal
Een kieken op het spoor
Het loze vissertje
Dubbele jan
De torenspits van Bommel
De boeren
Vier weverkens
Eenboer uit Zwitserland
Hoe meer we bij elkaar zijn
Naar Oostland willen wij rijden
Liedje van papier
Spotliedje
Mee mijne vlieger
't kan mijn ie schele
In mijn straatje
Koevoet is beter dan boelie
Wj zijn al bijeen
Daar zitten zeven kikkertjes
Jan de Bruine
Wie wil horen een historie
Komt vrienden in de ronde
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen