België : de bewapeningswedloop en de ontwapening : standpunten naar aanleiding van de speciale OVN-zitting en de NAVO-top. - Vrede : Studie en Informatiecentrum voor Vredes- en Ontwikkelingsproblematiek (Gent : Vrede, 1977)
Schenking Karel Maes
Nederlands
Monografie