Verslag der werkzaamheden van den Antisocialistischen Werkliedenbond en van de Katholieke Maatschappelijke Inrichtingen van Gent en voorgeborchten. - Anonymus (Gent : Antisocialistischen werkliedenbond, 1907)
Bibliotheek E. Anseele
2 ex.
Nederlands
Verslag