Over de ambachten en neringen en hunne toekomst. - Gottigny, Alb. (Gent : J. Vuylsteke, 1899)
Bibliotheek E. Anseele
Voordracht Vlaamsche Conferentie der Balie van Gent, 12 november 189!
Nederlands
Brochure