In welke mate en onder welke voorwaarden behooren inlandsche bestuursinrichtingen te worden gehandhaafd? - van Kol, Henri Hubert (Amsterdam : Fortuijn, 1900)
Bibliotheek E. Anseele
Overdrukuit: De Nieuwe Tijd, oktober 1900
Nederlands
Brochure