Over de bomen en het bos : patiëntenrechten, verzekeringen, werk en inkomen : informatie voor mensen met hiv en aids - van der Meer, Fred (Bunnik : HIV Vereniging Nederland, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure