Algemene weddeschaalherziening vlaamse lokale sector. - ACOD-sector Lokale en Regionale Besturen (LRB) (Brussel : ACOD, 1993)
Schenking Karel Maes
Integrale tekst van het akkoord dd. 25-06-1993
Nederlands
Monografie
Keywords: weddeschalen