Menselijke conflicten - Boehm, Rudolf; Quintelier, Guy (Gent : Genootschap voor Fenomenologie en Kritiek, 1989)
Schenking Karel Maes
Eerste deel van een tweedelige publicatie "Conflict en Geweld"
Nederlands
Monografie