Door demokratie naar socialisme : voorstelling van het programma aanvaard op het Oostende-Kongres der Kommunistische Partij van België - Blume, Jean; Kommunistische Partij van België (KPB) (Brussel : KPB, 1968)
Schenking Karel Maes
19e Congres gehouden Te Oostende in november 1968
Nederlands
Brochure
Keywords: democratie