Natuurvrienden zingen [Bladmuziek] : keur van volks- en trekkersliederen : tweede deel - Milio, René (Antwerpen : Ontwikkeling, 1956)
Deze brochure bevat volgende liederen
Daar was een kwezeltje
Ich segh adieu
Halewijnlied
Houd het roer recht!
De twee ghespeelkens
Meiplanting
Het standbeeld van Duc d' Alf
Wel Island
Die jagd
Kerelslied
Hoe leit dit kindeke
Wnterlied
Lied van de jeugd
Een ander
De vrolijke trekker
Mijn meisje en ik
Ik draag in mijn ransel
Wij zingen
Wij blikken zo blij
Hoog wappren bonte vanen
Lied der jonge natuurvrienden
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren