Wij twee jongens : mannelijke homoseksualiteit in de 20ste-eeuwse literatuur, een internationale bloemlezing - Galloway, David; Sabisch, Christian; Mooser, Ron (Amsterdam : Manteau, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie