100 jaar socialistische vakbond te Sint-Niklaas 1895-1995. - ABVV-gewest Waasland (Sint-Niklaas : ABVV, 1995)
Schenking Karel Maes
Uitgave n.a.v. de eerste steenlegging van de nieuwe ABVV kantoren
Nederlands
Monografie
Keywords: 1895 - 1995.; vakbonden; Sint-Niklaas.