1885-1886 : "al moeite om niet?". - Smissaert, Emiel (Gent : Amsab, 1990)
Deze brochure bevat volgend lied
Vaandellied
Overdruk uit : Recht door zee : bijdragen tot de geschiedenis van de socialistische arbeidersbeweging in het arrondissement Oostende-Veurne-Diksmuide (tot 1940)
Nederlands
Monografie
Keywords: 1885 - 1886.; liederen