Grand dictionnaire illustré ... formant la plus compète encyclopédie des connaissances humaines ... - Chevreuil, M. (Paris)
Bibliotheek Anseele
Geschonken door de vriendenkring van De Muide aan onzen vriend E. Anseele ter gelegenheid zyner invryheidstelling, Gent 6 februari 1887
Frans
Meerdelige publicatie