De eerste vrouw die 150 wordt, is nu al geboren : twaalf confronterende gesprekken over vergrijzing - Grobben, Jos; Vandormael, Bart (Leuven : Van Halewyck, 2003)
De auteurs interviewden Bea Cantillon, Godfried Danneels, Hugo De Ridder, Ad Dunning, Mark Elchardus, Guy Peetters, Paula Semer, Steve Stevaert, Christine Van Broeckhoven, Freya Van den Bossche, Frank Vandenbroucke en Etienne Vermeersch
90 5617 537 8
Nederlands
Monografie