Mekanisme der potentie en chemisme der sexualiteit - Grub, Geert; Vlaamse Stichting voor Sexuele Wetenschappen, Onderzoek en Voorlichting (SWOV) (Heide : Dienen, 1937)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure