Bloed, brood en poëzie : essays 1971-1984 - Rich, Adrienne (Amsterdam : Feministische uitgeverij Sara, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Een deel van de teksten vertaald uit: On lies, secrets and silence : selected prose 1966-1978
Nederlands
Monografie