Het geslachtsleven van man en vrouw in liefde en huwelik [sic] - Grub, Geert; Vlaamse Stichting voor Sexuele Wetenschappen, Onderzoek en Voorlichting (SWOV) (Heide : Dienen, 1937)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure