Geen roos zonder doornen : Oudere holebi's, hun sociale omgeving en specifieke behoeften : een verkennend onderzoek naar de visie van oudere holebi's in Vlaanderen - Godemont, Jozefien; Dewaele, Alexis (Antwerpen : Steunpunt Gelijkekansenbeleid, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie