Voortplanting en ontstaan van het leven - Grub, Geert; Vlaamse Stichting voor Sexuele Wetenschappen, Onderzoek en Voorlichting (SWOV) (Heide : Dienen, 1936)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure