Interimadvies inzake richtlijnen met betrekking tot de voorzorgen en te nemen maatregelen in ziekenhuizen bij patiënten met of verdacht van aids - Gezondheidsraad (['s Gravenhage] : [Gezondheidsraad], 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: aids