Potten en flikkers aller landen... : een uitgave van het Roze Front in het kader van het internationale jaar van potten- en flikkerstrijd 1984 - Vonck, Hans; van der Kok, Jean; Scharpach, Tejo (Amsterdam : Roze Front, 1984)
Fonds Suzan Daniels (FSD)
Uitgegeven in het kader van het internationale jaar van potten- en flikkerstrijd 1984
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit