Het roer van de staat? Scènische kantate voor 3 vokale solisten, 6 akteurs, 6 instrumenten en gemengd koor - Van den Bremt, Stefaan; Brecht Eisler Koor; De Smet, Mark; Heynen, Walter; Rispens, Jan (Munte : Brecht Eisler Koor, 1980)
In deze publicatie verzamelde liederen
Lied van het hemd
Achttiendertig
Stakerslied
Achttiendertig
Ellendelied
Lied van de goede dingen des levens (deel 1)
Lied van de goede dingen des levens (deel 2)
Mars voor het algemeen stemrecht
Mars voor het algemeen stemrecht (deel 2)
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; toneel