"Kleur bekennen is voor vrouwen stemmen" : verkiezingsprogramma Socialistische Vrouwen : wetgevende verkiezingen 24 november 1991 - Lemonnier, Martine; Detiège, Leona (Brussel : SV, 1991)
Sevi
Nederlands
Brochure