De kerkelijke broederschappen en het godsdienstig leven in de Roomsche Kerk onzer dagen : een historische studie. - Kolde, Th. (Utrecht : A.H. Ten Bokkel Huinink, 1896)
Bibliotheek Anseele
Nederlands
Brochure