Jongens over vriendschap en seks met mannen - Sandfort, Theo (Amsterdam : SUA, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Gebaseerd op een onderzoek dat in 1980 en 1981 op het Sociologisch Instituut van de Rijksuniversiteit Utrecht is uitgevoerd
Nederlands
Monografie