Homo ga leven ! [Bladmuziek] : liederen van strijd, smart en verlangen uit de flikkerkultuur. - Kolpa, Ronald (Boskoop : De Woelrat, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deze brochure bevat volgende liederen
Toverprinsje
Masturbistische Partij Nederland
Tango Latento of Het lied van de latente homoseksualiteit
De baan, de baan
Ik ben een hoer
't Is heel geen kunst
Barcelona
Pedoliedjespotpourri
De minderheid
Geloof je gevoel
Vrouw verloren
Mensen noem elkaar maar mietje
De eerste maal
Zeker weten
Oidipoes
Pier-Angelo
Voorjaar
Dit zijn de mannen
Intensive care
Lieve Meneer van der Plas
Als een man als een minnaar
Je miste me niet
Onder de mannen
Verleid
De Interabnormale
Travestiete-Gré
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; partituren