Van brede schouders tot hoge hakken : veranderende beeldvorming over lesbische vrouwen in de periode 1939-1965 - Onstenk, Annemiek (Amsterdam : SUA, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doctoraalscriptie
Nederlands
Proefschrift