Wet gelijke behandeling in perspectief - Mattijssen, Astrid; Moerings, Martin (Utrecht : Interfacultaire Werkgroep Homostudies Rijksuniversiteit Utrecht, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie