Het donkere vraagstuk der sexueele [sic] ethiek - Groenewegen, H. Y. (Leiden : S. C. Van Doesburgh, 1923)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vroeger eigendom bibliotheek C.O.C./Van Leeuwen Bibliotheek (Nederland)
Nederlands
Monografie