Beknopt overzicht van eenige punten der staathuishoudkunde : lessen gegeven aan de leden van den Antisocialistischen Sprekersbond van Gent. - Verhaegen, Arthur (Gent : Drukkerij Het Volk, 1891)
Bibliotheek Anseele
Nederlands
Brochure