Vlaamsch liederboekje [Bladmuziek] : een nieuwjaar voor de Vlamingen in Duitschland. - De Clercq, René (Münster : Westfaalsche Drukkerijvennootschap, 1917)
Archief Walter Debrock
Dit boekje bevat volgende liederen
Vlaamsch Motto
Mijn Vlaandren heb ik hartelijk lief
Vlaanderen
Het lied der Vlamingen
Strijdkreet
Het lied van den smid
Beiaardlied
Wij reizen om te leeren
Heeft het roosje milde geuren...
De leeuwenstandaard
Lied der klokke Roelandt
Het groetend kindje
Zoo knaap, zoo man!
De Vink
De Zwarte Leeuw
Ik ken een lied
Lentelied
Klokke Roeland
De blauwvoet
Jesu, allerliefste kind
Arteveldelied
Moeder
Oomken
Ik zat te spinnen voor mijn deur
Aan U alleen
Hemel-Huis
Hij die geen liedje zingen kan
Liefdelied
't Liedeken van de n Schilder
Moederken alleen
Wiegeliedje
Schoentje lap!
Blijlied
Daar was 'ne meid
Och eeuwig is zoo lang
De Vlaamsche Leeuw
Wiegeliedje
Klein Moederke
Het lied van Bachus
Willemslied
Het klooster van Sint Arjaan
Het Oorlogskindeke
Ik heb u lief
Groeninge!
Wat ik bemin
Bellotteken
Al boven door het vensterken
Vlaandren, onze Bruid
Het looze visschertje
Jan, mine man
Zeg, Kwezelken, wilde gij dansen?
Klein, klein kleuterken
Het daghet in den Oosten
Naar Oostland
Daar zat een sneeuwwit vogeltje
Van Jezus en Sint Janneken
Al zingen 't vrije Lied
Het lied
Tineken van Heule
Jonge Liefde
Omdat ik Vlaming ben
O Schelde
Waakt
In Transvaal
Daar is maar één Vlaandren
Moeder en Kind
De twee Conineskinderen
Kerlingaland
Wilhelms van Nassouwe
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren