Zondagsvrouwen - Lewis, Sasha Gregory; Van Sligter, May (Utrecht Antwerpen : Veen, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Omslagtitel : een openhartig boek van en over lesbische vrouwen en hun strijd om erkenning
Oorspronkelijke titel : Sunday’s women : a report on lesbian life today
Nederlands
Monografie