Zij kregen niet eens een nummer : roman - Van Maroey, Robert (Gent : De Steenbok, 1969)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Omslagtitel : een schokkend verhaal over homoseksuelen. naar waarheid geschreven.
Nederlands
Monografie