Hier, Radio België... : Jan Moedwil in woord en beeld - Sabbe, Herman; Minne, Joris (Antwerpen : Radio België, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Geersens, Fernand, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille
Dedicator: Moedwil, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille
Nr. 33 en nr. 10 van genummerde en gesigneerde exemplaren van 1 tot 500
Nederlands
Monografie
Keywords: Moedwil, Jan; Geersens, Fernand; Wereldoorlog 2; verzetsbeweging