'Tot zegen geroepen' : pastorale brief over geloof en (homo)seksualiteit - Werkverband van Katholieke Homo-Pastores (WKHP) (Amersfoort Leuven : De Horstink, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit