De wesentlijke sonde van sodomie en andere vuyligheeden : sodomietenvervolgingen in Amsterdam 1730 - 1811 - van der Meer, Theo (Amsterdam : Tabula, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie