Heiliger Sebastian : a splendid readiness for death. - Fetz, Wolfgang; Matt, Gerald; Stief, Angela (Wien Bielefeld : Kunsthalle Wien Kerber Verlag, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Uitgegeven n.a.v. gelijknamige tentoonstelling in Kunsthalle Wien van 14 november 2003 tot 15 februari 2004
Duits
Monografie