Documentatie en studies : islamitische studies N°(2). - Stichting Ibn Khaldoen (Brussel : A. Sarie, 1985)
Fonds VCIM
Brochure met Nederlandstalige titel en contactadres en Arabische inhoud
Arabisch
Brochure