Ik vind je zo omdat ik zus ben : 7e internationale vrouwendag. - Vlaams Centrum voor de Integratie van Migranten (VCIM); 8 Maartkomitee (Brussel : VCIM, 1994)
Fonds VCIM
Aankondiging van de 7e internationale vrouwendag
Nederlands
Frans
Engels
Spaans
Turks