Hoop voor een andere toekomst : besluiten van het SP-vernieuwingscongres - De Batselier, Norbert; Vandenbroucke, Frank (Antwerpen : SP, 1993)
Fonds VCIM
SP-Vernieuwingscongres Antwerpen 18-19 december 1993. Bevat: inleidende toespraak, besluiten, slottoespraak
Nederlands
Monografie