EvenWaardig : multicultureel samenleven in Vlaanderen. - Maher, Naziha; Hand in Hand; Van Bouwel, Marlies (Brussel : Hand in Hand, 1997)
Fonds VCIM
Uitgegeven in samenwerking met het VCIM, de Vlaamse Gemeenschap en het CGKR
Nederlands
Monografie