Anne Frank : een project voor verdraagzaamheid en democratie. - CSC-Vormingswerk (Brussel : CSC-Vormingswerk, 1993)
Fonds VCIM
Brochure over acties rond de tentoonstelling 'Anne Frank 1929-1945'
Nederlands
Brochure